Tanulóképzés

Tisztelt gyakorlati képzőhelyet kereső Tanuló!

Ha gépi forgácsolónak, szerszámkészítőnek, géplakatosnak, villanyszerelőnek, hegesztőnek vagy gépgyártás-technológus technikusnak tanulsz, akkor az ipari tanuló képzéssel oly régen foglalkozó Kaposvári Villamossági Gyár Kft, mint gyakorlati képzőhely 50 éves működése a garancia a magas szintű szakmai tudás elsajátítására!

Jelentkezz és tartozz közénk!

Nyári gyakorlatra és szakmai gyakorlatra egyaránt 6 szakmában lehet jelentkezni, szakmánként maximum 10 tanuló foglalkoztatására van lehetőségünk. Tanműhelyünk kamarai akkreditációval rendelkezik.

A tanulóképzést kiemelt jelentőséggel kezeljük, saját tanműhellyel és tanműhelyvezetővel rendelkezünk. A tanműhelyvezetővel együttműködnek a mesterlevéllel rendelkező oktatóink és üzemvezetőink. A tanműhelyben mindazon eszközzel rendelkezünk, mely a fent felsorolt szakmák oktatásához szükséges. Tanulóinkat a termelőtevékenységbe is bevonjuk, képezzük őket az üzemfenntartáson, szerszám, forgácsoló és lakatos üzemeinkben egyaránt.

A tanulók gyárunkban ízelítőt kapnak egy nagyvállalat működéséről, a munkavégzési körülményekről, a munkavégzés szabályairól és a munkával szemben támasztott elvárásokról. Ezen kívül gyakorlati tapasztalatot szereznek a munkahelyi fegyelemről a munkahelyi viselkedés alapszabályairól, melyek egy szervezett nagyvállalati környezetben elmaradhatatlan elemek az igazi szakmunkássá válás folyamatában.

Tanulóink minden juttatást megkapnak, ami jogszabály szerint jár nekik: az előírt mértékű pénzbeli juttatást, étkezést helyettesítő juttatást, munkaruhát, munkavédelmi cipőt és minden olyan munkavédelmi eszközt, amely a balesetmentes munkavégzéshez elengedhetetlen. Tanulmányi eredményeik alapján ösztöndíjuk emelésre kerül. Képzési rendünk és Házirendünk garantálja a képzési folyamat szabályozottságát és kidolgozottságát.

A tanulók szakmai utánpótlás biztosítását jelentik cégünk számára, ezért nem ritka, hogy állást ajánlunk tanulóinknak. Előfordul az is, hogy volt tanulóink a képzésük során elsajátított helyismeret és szabályismeret miatt, előnyt élveznek bármely más munkavállaló állásra jelentkezésével szemben.

Ha nálunk szeretnél tanulószerződéses tanuló lenni, jelentkezzen az 82/508-251-es telefonszámon dr. Sebestyén Mónika HR vezetőnél vagy a sebestyen.monika[at]kvgy[dot]hu email címen adott év május 10-ig!

Tanműhely házirend (pdf)

Tanusítványaink