Gyakornoki program

Kiket várunk a KVGY Kft Gyakornoki Programjába?

Elsősorban olyan villamos és gépészmérnököket, akik szeretnék megismerni a villamos szerelési cikkek és villamos készülékek és berendezések gyártását, valamint érdeklődést mutatnak tervezői, fejlesztői tevékenységek iránt és szeretnének egy sikeres csapat és vállalkozás részesei lenni.
A cég sokszínű gyakorlati lehetőséget biztosít a szakmai gyakorlat során ahhoz, hogy elméleti tudásukat a hallgatók megfelelően fejleszthessék.

Az izgalmas és kihívásokkal teli gyakorlat lezárását követően akár egy állás is várhat Rád nálunk!

Mikor indul a KVGY Kft Gyakornoki Programja?

Kizárólag nyári szünidőben.

Mennyi ideig tart a KVGY Kft gyakornoki programja?

A teljes nyári szünidőt lefedi

Mi alapján választjuk ki a gyakornokokat?

A gyakornokok kiválasztására önéletrajz a motivációs levél tartalma illetve esetlegesen interjú alapján kerül sor.

Mit tartalmaz a KVGY Kft gyakornoki programja?

A KVGY Kft vállalja, hogy a szakmai gyakorlat során
- olyan munkakört biztosít a gyakornokok számára, amelyben érdemi funkciót tudnak betölteni
- olyan belső konzulenst (vállalati mentort) jelöl ki a gyakornok számára, aki szakmája , iskolai végzettsége, gyakorlati tapasztalatai és személye alapján a gyakornok számára megfelelő támogató személy lehet

A KVGY Kft. biztosítja a gyakornok számára, hogy a gyakorlati idő alatt megismerjék a vállalat szervezetét és működését és aktív segítséget nyújt szakdolgozat elkészítésében.

Hogyan lehet jelentkezni a KVGY Kft gyakornoki programjába?

Ha önéletrajzot és motivációs levelet küldesz a sebestyen.monika[at]kvgy[dot]hu e-mail címre, azzal, hogy a gyakornoki programba jelentkezel.

Ki fog foglalkozni a gyakornokokkal?

A KVGY Kft. kijelölt vállalati mentora.

Mit várhatsz a mentortól?

Ő konzultál veled a gyakorlat menetéről, elképzeléseid figyelembe vételével meghatározza a feladataidat, segítséget nyújt a szervezet megismerésében, a szükséges információk megszerzésében és ha szeretnéd a szakdolgozat elkészítésében is segít, azt értékeli, elkészítéshez szükséges információkkal is ellát.

Mikor lehet jelentkezni a KVGY Kft gyakornoki programjába?

Adott év január 1-től május 31-ig.
Amennyiben programunk felkeltette érdeklődésedet, az önéletrajzod mellett elküldött motivációs levélben, kérjük, fejtsd ki, hogy miért jelentkezel a gyakornoki programra, mit vársz tőle, és mi az, amiben szerinted jobb vagy, mint az átlag. Feltétlenül írd meg, hogy az ország melyik részén élsz, mennyire vagy rugalmas a kaposvári munkavégzés kérdésében.

Tanusítványaink