Beszerzési politikánk

Beszerzés a logisztikai szervezet része, mely a vállalati logisztikában rejlő lehetőségek és az erőforrások jobb kihasználása érdekében, a készlet- és hulladékgazdálkodási, szállítási és beszerzési szakterületeket összevonásával jött létre.

A Kaposvári Villamossági Gyár Kft. beszerzési politikáját a vállalati céljainkból lehet levezetni, melyek középpontjában vevőink megelégedettsége áll.

A vállalat gazdasági sikerének alapja a minőség. Beszállítóinkkal szemben ugyanazokat az átfogó igényeket támasztjuk, mint saját magunkkal szemben.

Célunk, hogy a vállalat logisztikai szervezetén belül optimális anyag- és készletgazdálkodást valósítsunk meg. A szükséges anyagokat a megkívánt minőségben és mennyiségben, megfelelő időben és helyen, kedvező áron bocsássuk a termelés rendelkezésére.

Célunk megvalósításához elengedhetetlenül szükséges, hogy beszállítóink velünk együtt felismerjék, hogy hol vannak költségcsökkentési lehetőségek.

„A szervezetek és beszállítóik kölcsönösen függnek egymástól, értékteremtő képességük a kölcsönösen előnyös kapcsolatok révén növekszik.” – ISO 9001 alapelv

Általános Beszerzési Feltételek

Tanusítványaink